שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט כרוב וענבים / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
4 כוסות כרוב חתוך דק (1 ראש קטן)
1/2 כוס בצל ירוק (לבן וחלק מהירוק) פרוס דק
1 גבעול סלרי חתוך דק
2 כוסות ענבים ירוקים או אדומים (חצויים אם גדולים)
3/4 כוס יוגורט סמיך
2-3 כפות תרכיז מיץ תפוזים
1 כף דבש
2 אגסים פרוסים
מלח ופלפל שחור
1/4 כוס שקדים מולבנים קלויים
2-1 כפות זנגוויל מסוכר
אופן ההכנה
  1. בקערה גדולה מערבבים כרוב, בצל ירוק, סלרי וענבים. אם לא מגישים מיד, מכסים בניילון נצמד ומקררים. לפני ההגשה, קולים את השקדים במחבת יבשה עד שמוזהבים.
  2. בקערה קטנה, מערבבים יוגורט, תרכיז תפוזים ודבש. חותכים את האגסים לרבעים, פורסים דק ומוסיפים לתערובת היוגורט. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הסלט. מקשטים בשקדים וג'ינג'ר ומגישים.


חזרה