שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ענבים שיכורים / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
1/2 כוס שקדים מולבנים, פרוסים וקלויים
500 גרם ענבים ירוקים ללא גרעינים
3 כפות סוכר חום
4 כפות וודקה
4 כפות קרם פרש
אופן ההכנה
  1. חוצים את הענבים ושמים בקערה לא מתכתית.
  2. מוסיפים סוכר, וודקה, קרם פרש ומערבבים ביחד.
  3. מכסים ברדיד ניילון ומקררים מספר שעות.
  4. מחלקים בין 4 קעריות ומפזרים למעלה את השקדים.



חזרה