שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גלידה בסיסית / פיליס גלזר


חומרים (8 מנות)
3 כוסות חלב (3%)
כוס שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית וניל מאיכות מעולה (כמו של מקורמיק או ספייס איילנד)
כוס סוכר
אופן ההכנה
  1. מערבבים יחד במיקסר את כל המרכיבים פרט לשמנת. מוסיפים את השמנת ומערבבים ביד.
  2. מכניסים לתבנית שטוחה 20 על 20 ס"מ ומניחים במקפיא. כשהתערובת מתחילה לקפוא, 3-2 ס"מ בכל צד, יש לערבב אותה שוב במיקסר.
  3. משטיחים שוב בתבנית ומחזירים למקפיא. הגלידה מוכנה לאחר 4-3 שעות.
  4. גיוונים:
    לגלידת שוקולד, מוסיפים 150 גרם שוקולד מומס (בסיר כפול).
    לגלידת אגוזים, מוסיפים 150 גרם אגוזים או פיסטוקים טחונים.
    לגלידת ריבת חלב, מוסיפים 100 גרם ריבת חלב.
    לגלידת וניל עם עוגיות, מוסיפים 150 גרם עוגיות שבורות.


חזרה