גלידת סויה ביתית
/ פיליס גלזר
למעוניינים להימנע ממוצרי חלב ולמעדיפים גלידה שהיא פרווה.
|
חומרים (8 מנות)
|
3 כוסות חלב סויה |
3/4 כוס סוכר לבן או חום בהיר דמררה |
2 כפיות תמצית וניל |
שקית ג'לטין |
אופן ההכנה |
- מערבבים במיקסר את כל המרכיבים. מכניסים לתבנית שטוחה 20 על 20 סמ ומניחים בפריזר.
- כשהתערובת מתחילה לקפוא, 3-2 ס"מ בכל צד, מערבבים אותה שוב במיקסר ומשטחים שוב בתבנית. הגלידה מוכנה כעבור 4-3 שעות.
- לגלידה בטעם קפה הוסיפו 2 כוסיות אספרסו או כוס מים רותחים שהומסו בה 2 כפות קפה. לגלידת אגוזים הוסיפו 150 גרם אגוזים טחונים.
|
חזרה |