שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סורבה קיווי ומלון / פיליס גלזר


חומרים (6 מנות)
200 גרם קיווי טרי
200 גרם מלון
3/4 כוס סוכר
1 כוס מים
2 חלבונים
אופן ההכנה
  1. במיקסר או בלנדר (ממחה) מעבדים את הפירות למחית עם הסוכר והמים. מקציפים את החלבונים עד שהם קשים ומקפלים לאט לאט לתוך התערובת.
  2. מקררים בתבנית שטוחה במקפיא. לאחר שהשוליים קפאו, מוציאים מהמקפיא, מכניסים למעבד מזון ומעבדים לתערובת שוב. מוסיפים חלבון ביצה מוקצף אחד ומקפיאים שוב בתבנית השטוחה. לאחר 24 שעות הסורבה מוכן.


חזרה