|
|
|
|
סורבה קיווי ומלון
/ פיליס גלזר
|
חומרים (6 מנות)
|
200 גרם קיווי טרי |
200 גרם מלון |
3/4 כוס סוכר |
1 כוס מים |
2 חלבונים |
אופן ההכנה |
- במיקסר או בלנדר (ממחה) מעבדים את הפירות למחית עם הסוכר והמים. מקציפים את החלבונים עד שהם קשים ומקפלים לאט לאט לתוך התערובת.
- מקררים בתבנית שטוחה במקפיא. לאחר שהשוליים קפאו, מוציאים מהמקפיא, מכניסים למעבד מזון ומעבדים לתערובת שוב. מוסיפים חלבון ביצה מוקצף אחד ומקפיאים שוב בתבנית השטוחה. לאחר 24 שעות הסורבה מוכן.
| חזרה | | |