שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סירופ אוכמניות ביתי / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
1/2 כוס סוכר חום בהיר
1/2 כוס מים
2 כוסות אוכמניות טריות
פרוסת לימון בעובי 1 ס"מ
קורט קינמון (לא הכרחי)
אופן ההכנה
בסיר (לא מאלומיניום) מביאים את המים והסוכר לרתיחה ומוסיפים אוכמניות, לימון וקינמון. מנמיכים ומבשלים 10 דקות בבחישה מדי פעם. יוצקים למעבד מזון או ממחה ומועכים עד לתערובת חלקה. יוצקים לצנצנת סטרילית עם מכסה ושומרים במקרר לחודש או יותר.



חזרה