שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט הרינג / פיליס גלזר


חומרים (6 מנות)
4 פילטים  של "שמאלץ הרינג" כבושים בשמן, חתוכים לקוביות גדולות
1 בצל אדום חתוך לרצועות דקות
1 כפית צלפים קצוצים
2 תפוחי עץ גרנד-סמיט מקולפים,חצויים ופרוסים דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:מיץ מלימון אחד
1 כף מיונז 
קצת פחות מ-1/2 כוס שמנת חמוצה 
1/4 ו-1/2 כוס אגוזי מלך קלויים, קצוצים, או אגוזי לוז קטנטנים קלויים
אופן ההכנה
בקערה בינונית, מערבבים בצל, צלפים, תפוחים ופטרוזיליה. בקערה קטנה, בעזרת מטרפת יד, טורפים מיץ לימון, מיונז ושמנת חמוצה. מוסיפים לתערובת הבצל. בוחשים-מקפלים פנימה את ההרינג ואגוזי המלך בעדינות, מכסים ומעמידים בצד 60 דקות לפני ההגשה.



חזרה