שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בטטה אפויה עם שום וסטיביה / רותי קינן


חומרים (6 מנות)
1/2 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
10 שיני שום שלמות
25 גרם חמאה בקוביות
מלח גס 
חופן עלי סטיביה 
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-200 מעלות. מניחים את הבטטה והשום על יריעת רדיד אלומיניום, מפזרים מעליהם את קוביות החמאה וסוגרים את הרדיד ליצירת כיס אטום. אופים כ-30 דקות. מניחים את עלי הסטיביה הקצוצים בקערה, בוזקים עליהם מעט מלח גס ומערבבים פותחים בזהירות את מעטפת רדיד האלומיניום ומעבירים את הבטטות והשום לקערה עם הסטיביה. מקפיצים בעדינות ומגישים מיד.


חזרה