שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סירופ פירות יער למלבי / רותי קינן


חומרים (8 מנות)
2 שקיקי תה פירות יער (רצוי של "ויסוצקי", לצבע היפה ביותר)
1 כוס מים רותחים
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
  1. חולטים את שקיקי התה במים הרותחים כ-10 דקות. מסלקים את השקיקים ומעבירים את התה לסיר קטן.
  2. מוסיפים את הסוכר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים על להבה נמוכה בסיר לא מכוסה כ-5 דקות. מצננים היטב ויוצקים על המלבי המוכן.

חזרה