שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תערובת זעתר ביתית / רותי קינן

מתכון בסיסי להכנת תערובת זעתר בבית. אפשר לשנות את היחסים בין המרכיבים, להוסיף ולגרוע בהתאם לטעם האישי.


חומרים (6 מנות)
50 גרם שומשום
200 גרם אזוב (זעתר) מיובש
3 כפות שמן זית
1 כפית סומק
1 כפית מלח
אופן ההכנה
1. קולים את השומשום על מחבת יבשה עד שהוא משחים קלות. מעבירים לקערה. מרסקים או טוחנים את עלי האזוב לפירורים דקים בעלי ומכתב, במעבד מזון או במטחנה. מעבירים לקערת השומשום.

2. מוסיפים את כל יתר החומרים, מערבבים היטב ומאחסנים בצנצנות סגורות.


חזרה