1. חותכים את בשר האייל לפרוסות עבות (ברוחב 2 ס"מ לערך).
2. להכנת הרוטב, מטגנים את הפטריות והבצל בסיר קטן עד שהם מתרככים. זורים למעלה את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים את היין והמרק תוך כדי ערבוב נמרץ ומביאים לרתיחה. מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים. מבשלים על להבה נמוכה, תוך כדי בחישה, 2-3 דקות.
3. במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן ומטגנים את פרוסות הבשר במהירות, על להבה גבוהה, כדקה מכל צד. מוציאים מהמחבת מניחים בצלחת מחוממת ומכסים ברדיד אלומיניום.
4. יוצקים למחבת את הרוטב ומביאים לרתיחה. מחזירים את נתחי האומצות ומבשלים במהירות, רק עד שהן מתחממות מחדש. מגישים מיד.
|