|
|
|
|
לימונצ'לו
/ רותי קינן
|
חומרים (6 מנות)
|
6 לימונים גדולים |
1 ליטר כהל 95% |
800 גרם סוכר |
1 ליטר מים |
אופן ההכנה |
- מסירים מהלימונים את הקליפה הצהובה בלבד, בעזרת קולפן ירקות. מכניסים לצנצנת, מוסיפים את האלכוהול, סוגרים ומניחים במקום מוצל לשבועיים עד חודש.
- מרתיחים את המים והסוכר וממשיכים לבשל עוד כמה דקות עד שמתקבל סירופ צלול. מסירים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים את האלכוהול המסונן מהקליפות. יוצקים לבקבוקים נקיים. מאחסנים במקפיא ומגישים בכוסיות קטנות.
| חזרה | | |