שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טמפורה עוף / אבי כהן


חומרים (3 מנות)
3 נתחי חזה עוף
1 ביצה
1 כוס בירה
1 כוס קמח
2 כוסות שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. חותכים חזות העוף לרצעות דקות.
  2. מערבבים את כל החומרים, פרט לשמן, לבלילה חלקה.
  3. מחממים את השמן במחבת עמוקה. טובלים את רצועות העוף בבלילה ומעבירים לשמן החם. מטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מניחים על ניר סופג ומגישים חם. אפשר לטבול ברוטב חמוץ מתוק.


חזרה