שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב רומני / רותי קינן


חומרים (6 מנות)
1 ק"ג בשר טחון (בשר צוואר או שפונדרה)
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 בצל מגורר
4 שיני שום כתושות
1 כפית פפריקה
1 כפית סודה לשתייה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מניחים את הבשר הטחון בקערה ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים. אפשר להוסיף תוך כדי לישה 3-4 כפות מים קרים מאוד, שיגרמו לקבב להיות רך עוד יותר.
  2. מרטיבים את הידיים וצרים קציצות מוארכות.
  3. צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים, 3-4 דקות מכל צד.





חזרה