|
|
|
|
קבב רומני
/ רותי קינן
|
חומרים (6 מנות)
|
1 ק"ג בשר טחון (בשר צוואר או שפונדרה) |
2 כפות פטרוזיליה קצוצה |
1 בצל מגורר |
4 שיני שום כתושות |
1 כפית פפריקה |
1 כפית סודה לשתייה |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מניחים את הבשר הטחון בקערה ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים. אפשר להוסיף תוך כדי לישה 3-4 כפות מים קרים מאוד, שיגרמו לקבב להיות רך עוד יותר.
- מרטיבים את הידיים וצרים קציצות מוארכות.
- צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים, 3-4 דקות מכל צד.
| חזרה | | |