|
|
|
|
קבב טורקי
/ רותי קינן
|
חומרים (6 מנות)
|
1 ק"ג בשר כבש עם חלק מהשומן, טחון |
2 פרוסות לחם לבן לא טרי |
2 בצלים טחונים או מגוררים |
3 כפות פטרוזיליה קצוצה |
2 שיני שום כתושות |
2 כפות שמן זית |
1 כפית פפריקה |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מניחים את הבשר הטחון בקערה. משרים את הלחם במים וסוחטים היטב. מוסיפים לבשר ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים.
- בידיים לחות מעט, מלפפים את התערובת על שיפודי מתכת רחבים.
- צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים, 3-4 דקות מכל צד.
| חזרה | | |