שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב טורקי / רותי קינן


חומרים (6 מנות)
1 ק"ג בשר כבש עם חלק מהשומן, טחון
2 פרוסות לחם לבן לא טרי
2 בצלים טחונים או מגוררים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מניחים את הבשר הטחון בקערה. משרים את הלחם במים וסוחטים היטב. מוסיפים לבשר ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים.
  2. בידיים לחות מעט, מלפפים את התערובת על שיפודי מתכת רחבים.
  3. צולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור עד שמשחים, 3-4 דקות מכל צד.


חזרה