שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

האבס רנצ'רוס-גרסה בשרנית / רותי קינן


חומרים (1 מנות)
מעט שמן
1 טורטיה
2 ביצים
2 כפות סלסה (להשיג מוכן)
2 כפות פריחולס (ממרח שעועית להשיג מוכן)
1 כף רצועות של בשר או נקניק מעושן
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות צלזיוס). משמנים כלי לחימום טורטיות (ראו הערות) או תבנית עגולה קטנה, רצוי עם מכסה. מניחים טורטיה בתחתית ופותחים עליה 2 ביצים. יוצקים על הביצים את הסלסה והפריחולס וזורים את הבשר המעושן.
  2. מכסים את הכלי במכסה (אם משתמשים בתבנית יש לכסות היטב במכסה או בנייר אלומיניום) ואופים בתנור 15-20 דקות או עד שהביצים נקרשות.
  3. מגישים חם בתוך הכלי או מעבירים בזהירות לצלחת הגשה. מלווים בגואקמולה (ממרח אבוקדו) ובסלסה (רוטב) עגבניות.

    הערה: אפשר להכין גם על הכיריים, בכלי המיוחד או במחבת. אפשר להחליף את רצועות הנקניק בגבינה חריפה (צ'דר).

    במחבת גדולה מחממים את השמן ומטגנים את הטורטיות דקה מכל צד, רק כדי לחממן. מוציאים ומניחים על צלחת הגשה.

חזרה