|
|
|
|
ברוסקטה
/ מיכל שרון
|
חומרים (6 מנות)
|
2 עגבניות גדולות |
1 כיכר לחם איטלקי לבן (ג'בטה) או באגט |
1/3 כוס שמן זית |
3 שיני שום כתושות |
מלח ופלפל |
1 כפית חומץ בן יין אדום |
2 גבעולי ריחן |
אופן ההכנה |
- חולטים את העגבניות לדקה במים רותחים. שוטפים במים קרים ומסירים את הקליפה. מוציאים את הגרעינים והנוזלים וחותכים את בשר העגבניה לקוביות קטנות מאוד.
- פורסים את הלחם לפרוסות עבות, מטפטפים עליהן שמן זית ומניחים מתחת לגריל שבתנור למשך דקה. הופכים וקולים גם את הצד השני.
- מורחים כל פרוסה בשום ועורמים מעט מהעגבניות. זורים מלח ופלפל ומטפטפים מעט חומץ על כל פרוסה. מקשטים בעלי ריחן.
| חזרה | | |