שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט ביצים בקארי / פיליס גלזר

שימו לב, לא מדובר בסלט ביצים סתמי, אלא שילוב מרענן של בין ביצים ליוגורט (שמגיע במקום המיונז)


חומרים (5 מנות)
6 ביצים קשות (רצוי "ביצי פלוס" המועשרות באומגה 3)
2-3 בצלים ירוקים
1 גבעול סלרי
120 מ"ל יוגורט
1 כף חרדל דיז'ון
2 כפיות אבקת קארי מומסת במעט יין לבן
אופן ההכנה
שמים את הביצים במים קרים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. מנמיכים את האש למינימום, מכסים ומבשלים כ-20 דקות. מסננים ושוטפים במים קרים. מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות. מערבבים עם שאר החומרים בקערה. מגישים מיד.


חזרה