שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מצע בורגול בקינמון וכמון / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
1.5 כפות שמן זית
1 בצל קטן קצוץ דק
1 כוס בורגול בינוני
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים דק
2 כוסות מים רותחים
1 כפית קינמון
1/2 כפית כמון
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את הבורגול וקולים כדקה.
  2. מוסיפים אגוזים וממשיכים לקלות בבחישה מתמדת עוד דקה.
  3. מוסיפים מים רותחים, קינמון, כמון ומלח ומביאים לרתיחה. מורידים ללהבה הנמוכה ביותר, מכסים ומבשלים כ-10 דקות.
  4. מורידים מהאש ומעמידים בצד 5 דקות לפני שמגישים.
  5. אם לא מגישים עם העוף, אפשר להוסיף כוס צימוקים לקראת סוף הבישול.


חזרה