שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ממרח אגוזי מלך / פיליס גלזר


חומרים
500 גרם אגוזי מלך קלופים (כ-4 כוסות)
כפית פלפל חריף קצוץ דק
2 כפות כוסברה קצוצה דק
2-3 כפות דבש דבורים
4-5 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח גס
אופן ההכנה
קולים את האגוזים בתנור עד שמזהיבים. מכניסים את האגוזים ושאר החומרים למיקסר וטוחנים טחינה חצי גסה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. שומרים במקרר. לפני ההגשה יש להפשיר את הממרח בטמפרטורת החדר.


חזרה