שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות חלבה / פיליס גלזר


חומרים
3 כוסות קמח
200 גרם חמאה/מרגרינה בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר
1.25 כוסות טחינה גולמית
1/2 שקית אבקת אפייה
1 קורט מלח
אופן ההכנה
בקערה מערבבים חמאה רכה, את הסוכר והטחינה הגולמית. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה וקורט מלח ומערבבים עד שרוב הפירורים מתלכדים. מהדקים את הפירורים לבצק שטוח בעובי כ - 1 ס"מ וחותכים לקוביות קטנות, בגודל 2x2, אופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בחום של 150 מעלות צלזיוס כ - 30 דקות.


חזרה