שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מטבל לפירות הקיץ / פיליס גלזר


חומרים (4 מנות)
1 חבילת גבינת "טוב טעם"
2-3 כפיות דבש
1 כפית תמצית וניל טהור (כמו של מקורמיק)
להגשה:
פלחי אגסים ,אפרסקים,תפוחים,קרמבולה וכו', ובנוסף גם תמרים לחים
אופן ההכנה

בקערה קטנה (כמו למרק), מערבבים את הגבינה, הווניל והדבש. פורסים את הפירות ומסדרים כל צלחת סביב קערת המטבל. מגישים מיד.

טיפ: את חצאי התמרים אפשר למלא במטבל. ודרך אגב, את אותו הטריק אפשר לעשות גם עם משמשים מיובשים. לסיום מומלץ לקשט הכל במעט נענע קצוצה או זרעי אניס (אבל רק אם רוצים, כי טעמם דומיננטי).


חזרה