שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות חרובים ואספרסו / פיליס גלזר


חומרים (6 מנות)
3 1/2  כפות מחוקות קמח מלא 
3/4 כוס קמח לבן 
1/4 כפית אבקת סודה לשתיה 
4 כפות חמאה 
1 כוס סוכר דמררה (חום בהיר) או 1/2 כוס דמררה ו1/2 סוכר חום מהודק
1/3 כוס קמח חרובים
1 ביצה 
1 כפית אבקת קפה נמס או אספרסו חזק
אופן ההכנה

מחממים את התנור ל - 180 מעלות צלזיוס. מנפים ביחד קמח ואבקת אפייה. בקערת מערבל חשמלי טורפים חמאה, סוכר, קמח חרובים, ביצה ווניל עד לקבלת מרקם אחיד. מכניסים פנימה את תערובת הקמח, מערבבים, ואז יוצרים כדורים ושמים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (פרגמנט) ומשטיחים. משאירים רווח בין העוגיות ואופים כ - 12 דקות. מוציאים מן התנור ומשאירים בתבנית כמה דקות, לפני שמעבירים לרשת ומצננים לגמרי.


חזרה