שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מנגו בג'ינג'ר וליים / פיליס גלזר

קינוח מושלם לסוף אוגוסט – זמן בו הליים ("לימון ירוק") מגיע לביקורו השנתי הקצרצר אצל הירקן.


חומרים (3 מנות)
3 מנגו טריים ובשלים
2 כפות דבש
3 כפות מים רותחים
1.5 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
1 כף מיץ ליים ( או לימון) טרי
אופן ההכנה

מקלפים את המנגו, פורסים לפרוסות ומניחים בקערה. בקערה קטנה מערבבים את לתת האורז, המים הרותחים, הג'ינג'ר הטרי ומיץ הליים. יוצקים על המנגו ומגישים.

אפשר לקשט ברצועות דקות של קליפת ליים, בנענע או מליסה.


חזרה