שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סורבה לימון / פיליס גלזר


חומרים (6 מנות)
1 כוס חלב
1 כוס שמנת מתוקה 15%
3/4 כוס דבש
1 כף קליפת לימון מגוררת
1/4 כוס מיץ לימון
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט את החלב והשמנת ומוסיפים את הדבש.
  2. מערבבים, מוסיפים את מיץ וקליפת הלימון בהדרגה.
  3. יוצקים לתבנית לקוביות קרח ומקפיאים.
  4. אחר כך טורפים במערבל, רק עד שהמרקם קטיפתי (נזהרים שהמקפא לא יופשר).
  5. מחזירים למקפיא ומקפיאים שוב, מגישים כשהסורבה קופא שוב.


חזרה