|
|
|
|
סורבה לימון
/ פיליס גלזר
|
חומרים (6 מנות)
|
1 כוס חלב |
1 כוס שמנת מתוקה 15% |
3/4 כוס דבש |
1 כף קליפת לימון מגוררת |
1/4 כוס מיץ לימון |
אופן ההכנה |
- מחממים מעט את החלב והשמנת ומוסיפים את הדבש.
- מערבבים, מוסיפים את מיץ וקליפת הלימון בהדרגה.
- יוצקים לתבנית לקוביות קרח ומקפיאים.
- אחר כך טורפים במערבל, רק עד שהמרקם קטיפתי (נזהרים שהמקפא לא יופשר).
- מחזירים למקפיא ומקפיאים שוב, מגישים כשהסורבה קופא שוב.
| חזרה | | |