שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אגסים (או חבושים) מבושלים ברוטב מבושם / פיליס גלזר


חומרים (6 מנות)
6 אגסים קלופים
1 כוס סוכר 
1 כוס מים 
1 תרמיל וניל שלם
2 כוכבי אניס 
2 זרעי הל 
אופן ההכנה
ממיסים את הסוכר עם המים בבחישה מדי פעם, ומוסיפים את התבלינים והאגסים הקלופים.

מבשלים 20 דקות על אש בינונית-נמוכה (מדי פעם יוצקים את הרוטב על האגסים).

מקררים בתוך הסירופ ומגישים בקעריות אישיות עם הסירופ מלמעלה (אפשר לצקת על המנה גם יוגורט דל שומן אם רוצים).

טיפ: תוכלו לשטוף ולעשות שימוש חוזר בתרמיל הווניל היקר בו השתמשתם.


חזרה