שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות לבנדר / פיליס גלזר


חומרים (6 מנות)
2 כוסות קמח 
1/2 כוס אבקת סוכר 
2 חבילות סוכר וניל 
1 כף אבקת פרחי לבנדר 
200 גרם חמאה 
אופן ההכנה

טוחנים את פרחי הלבנדר בממחה (בלנדר) ומודדים 1 כף (אפשר לשמור את היתר בכלי סגור). בקערה, מערבבים את כל החומרים יחד בסדר הנ"ל עד לקבלת בצק אחיד ורך. מרדדים על משטח מקומח וחותכים לצורות הרצויות. אופים בתנור מחומם מראש ל 150-160 מעלות כ - 30 דקות, רק עד שהעוגיות יציבות ויבשות, ומתחילות להזהיב.

טיפ: נסו כף פרחי לבנדר וכף רוזמרין. מיובשים בבצק הלחם הבא שלכם.


חזרה