"סלט המיליונרים" מאיי סיישל
/ פיליס גלזר
באיי סיישל החלומיים, שם ביליתי את השבוע הכי רגוע בחיי, טעמתי את "סלט המיליונרים", העשוי מלבבות דקל טריים (מאכל לא כל כך אקולוגי, אך טעים מאוד).
|
חומרים (4 מנות)
|
1 קופסה לבבות דקל מסונות |
2 כוסות רצועות קולרבי מקולף, צנון לבן ("דייקון") ארוך או מלפפונים טריים מאוד מקולפים |
2 כפיות שמן (כמו שמן תירס) |
2 בצלים ירוקים קצוצים |
מיץ לימון (או ליים, בעונה) |
מלח ופלפל לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- מסננים את לבבות הדקל, מייבשים על מגבת נייר ופורסים (לא דק מדי, שלא יתפוררו).
- בקערה, מערבבים בעדינות עם שאר החומרים, מתבלים במלח ופלפל ומגישים, כמו באיים, בצלחות.
|
חזרה |