שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

"סלט המיליונרים" מאיי סיישל / פיליס גלזר

באיי סיישל החלומיים, שם ביליתי את השבוע הכי רגוע בחיי, טעמתי את "סלט המיליונרים", העשוי מלבבות דקל טריים (מאכל לא כל כך אקולוגי, אך טעים מאוד).


חומרים (4 מנות)
1 קופסה לבבות דקל מסונות
2 כוסות רצועות קולרבי מקולף, צנון לבן ("דייקון") ארוך או מלפפונים טריים מאוד מקולפים
2 כפיות שמן (כמו שמן תירס)
2 בצלים ירוקים קצוצים
מיץ לימון (או ליים, בעונה)
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. מסננים את לבבות הדקל, מייבשים על מגבת נייר ופורסים (לא דק מדי, שלא יתפוררו).
  2. בקערה, מערבבים בעדינות עם שאר החומרים, מתבלים במלח ופלפל ומגישים, כמו באיים, בצלחות.

חזרה