פטריות שמפיניות ממולאות ב-15 דקות
/ פיליס גלזר
ללא אפייה. לא רק בריאות, גם דיאטתיות. מתאימות לנישנוש על שולחן המתאבנים. אפשר לשחק עם עשבי תיבול לפי הטעם ולאכול ממש בלי ייסורי מצפון.
|
חומרים (8 מנות)
|
24 פטריות שמפיניון טריות, ללא גבעולים |
1 כף כוסברה טרייה קצוצה (או טרגון) |
1 כף בזיליקום טרי קצוץ (או פטרוזיליה) |
1 כף עירית קצוצה |
250 גרם גבינת ריקוטה |
1 שן שום כתושה |
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם |
אופן ההכנה |
מנקים את הפטריות ושומרים את הגבעולים למרק או לאומלט. מערבבים את יתר החומרים יחד, מתבלים במלח ופלפל וממלאים את הכיפות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד להגשה.
הערה: עשבי התיבול הם תוצרת חקלאית מרוססת מאוד. יש לשטוף מספר פעמים במים ולייבש היטב לפני השימוש. כמובן, עדיף לקנות אורגני או לגדל לבד.
|
חזרה |