שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטריות שמפיניות ממולאות ב-15 דקות / פיליס גלזר

ללא אפייה. לא רק בריאות, גם דיאטתיות. מתאימות לנישנוש על שולחן המתאבנים. אפשר לשחק עם עשבי תיבול לפי הטעם ולאכול ממש בלי ייסורי מצפון.


חומרים (8 מנות)
24 פטריות שמפיניון טריות, ללא גבעולים
1 כף כוסברה טרייה קצוצה (או טרגון)
1 כף בזיליקום טרי קצוץ (או פטרוזיליה)
1 כף עירית קצוצה
250 גרם גבינת ריקוטה
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
מנקים את הפטריות ושומרים את הגבעולים למרק או לאומלט. מערבבים את יתר החומרים יחד, מתבלים במלח ופלפל וממלאים את הכיפות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד להגשה.

הערה: עשבי התיבול הם תוצרת חקלאית מרוססת מאוד. יש לשטוף מספר פעמים במים ולייבש היטב לפני השימוש. כמובן, עדיף לקנות אורגני או לגדל לבד.


חזרה