שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלמון בציפוי פרג / פיליס גלזר

דרך קלה, מהירה אך חגיגית להגשת סלמון.


חומרים (1 מנות)
1 סטייק סלמון
מיץ לימון
כ-3 כפות פרג שלם
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
כ-4 אגוזי מקדמיה שלמים
שמן מקדמיה או אגוזים או שמן חמניות
אופן ההכנה
  1. שורים את סטייק הסלמון במיץ לימון ל - 10-15 דקות. הופכים פעם או פעמיים.
  2. שמים את הפרג בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל וטובלים בה את הסטייק משני הצדדים.
  3. מחממים שמן על אש בינונית ומטגנים את אגוזי המקדמיה עד שהם מוזהבים. מעבירים לצלחת הגשה.
  4. מוסיפים למחבת את הסלמון ומטגנים משני הצדדים. יש להקפיד לא לייבש את הדג.


חזרה