סלמון בציפוי פרג
/ פיליס גלזר
דרך קלה, מהירה אך חגיגית להגשת סלמון.
|
חומרים (1 מנות)
|
1 סטייק סלמון |
מיץ לימון |
כ-3 כפות פרג שלם |
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם |
כ-4 אגוזי מקדמיה שלמים |
שמן מקדמיה או אגוזים או שמן חמניות |
אופן ההכנה |
- שורים את סטייק הסלמון במיץ לימון ל - 10-15 דקות. הופכים פעם או פעמיים.
- שמים את הפרג בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל וטובלים בה את הסטייק משני הצדדים.
- מחממים שמן על אש בינונית ומטגנים את אגוזי המקדמיה עד שהם מוזהבים. מעבירים לצלחת הגשה.
- מוסיפים למחבת את הסלמון ומטגנים משני הצדדים. יש להקפיד לא לייבש את הדג.
|
חזרה |