שלח להדפסה  
ארוחות בוקר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גרנולה / פיליס גלזר


חומרים
2 כוסות נבט חיטה
1.5 כוסות שיבולת שועל
1/2 כוס שומשום טחון קלות
1/2 כוס קוקוס
1.5 כוסות שקדים
1.5 כוסות צימוקים
2 כפות סוכר חום
1/2 כוס מים
2 כפות דבש
אופן ההכנה
  1. מערבבים נבט חיטה, שיבולת שועל, שומשום, קוקוס, שקדים וסוכר חום. קולים בתבנית שטוחה בחום בינוני 15 דקות.
  2. מערבבים לחוד דבש ומים, מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את תערובת הדבש ומערבבים בכף עץ כדי ליצור גושים.
  3. מחזירים לתנור וקולים עוד 10-15 דקות, עד שהתערובת משחימה קלות.


חזרה