שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לבנה ביתית / איילת בן-יוסף

מסוג ההרפתקאות הכי נחמדות במטבח - מצד אחד עשינו גבינה בעצמינו, מצד שני - מדובר במלאכה פשוטה מאין כמוה. כיף אמיתי.


חומרים
1 כד יוגורט (1.5 ליטר)
צרור עירית קצוצה
2 גבעולי נענע קצוצה
כפית מלח
אופן ההכנה
  1. בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים.
  2. מרפדים מסננת בחיתול בד ויוצקים את היגורט המתובל לתוך החיתול. מניחים את המסננת מעל קערה ושולחים למקרר (מומלץ לפנות מדי פעם את המים שמצטברים בקערה). כעבור 5 שעות תהייה לכם לבנה מפוארת.

חזרה