שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט אבוקדו / עליזה לוי

זהו מתכון פרי המצאתי. עד שהכנתי את הסלט הזה שום סלט אבוקדו שניסיתי לאכול לא היה לי טעים. חשבתי שהשילוב של אבוקדו וכוסברה יכול להיות מוצלח, ולפי התגובות של המשפחה והחברים אני רק יכולה להגיד: "מצאתי".


חומרים (6 מנות)
3 אבוקדו בשלים אך לא רכים מדי
1/2 חבילה כוסברה שטופה
מיץ מלימון שלם
1 בצל סגול
מלח
חופן אגוזי פקאן קצוצים
אופן ההכנה
  1. קוצצים את הכוסברה דק, את הבצל קוצצים גס.
  2. קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות, מערבבים בעדינות עם הכוסברה והבצל.מתבלים במלח ובמיץ לימון. אפשר לזרות מעל אגוזים קצוצים (לא חובה).
  3. הסלט נשמר יומיים במקרר. לפני ההגשה צריך לבדוק את התיבול ואם יש צורך להוסיף לימון ומלח.
חזרה