שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות ("עוגות") טונה / איילת בן-יוסף

לקציצות הללו אפשר להוסיף עוד ירקות, גם כאלה שנשארו מהמרק של החג וחבל לזרוק.


חומרים
2 קופסאות טונה (במים או בשמן)
1 תפוח אדמה גדול, מבושל
1 בצל קצוץ דק
1 כף קטשופ
1 כף חרדל
1 ביצה
1 קופסאת שימורי תירס קטנה 330 גרם
2-3 כפות קמח מצה או פירורי לחם
1 כפית מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. בקערה גדולה מועכים את תפוח האדמה. מוסיפים טונה, בצל, ביצה, קטשופ, חרדל ומלח – מערבבים היטב.
  2. מחממים שמן במחבת ומוסיפים גרגרי תירס לתערובת ומערבבים.
  3. בידיים לחות יוצרים כדורים פחוסים (כ-15 קציצות גדולות) ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
חזרה