שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט גבינה (זבאדי) / אביבה דניאל


חומרים (8 מנות)
2 קופסאות גבינה לבנה 5% (500 גרם לקופסה)
2 גביעי גיל
2 גביעי אשל
3 מלפפונים מקולפים
1 בצל בינוני
נענע יבשה
מלח
שמן זית
אופן ההכנה
  1. קוצצים את המלפפונים והבצל בפומפיה ומערבבים עם הגבינה הגיל והאשל.
  2. מוסיפים מלח לפי הטעם, מפוררים עלים בודדים של נענע יבשה ומוסיפים 3 כפות של שמן זית.
  3.  מי שלא שומר דיאטה אפשר להוסיף קרוטונים בשלב האכילה של הסלט.

    בתאבון



חזרה