|
|
|
|
סלט גבינה (זבאדי)
/ אביבה דניאל
|
חומרים (8 מנות)
|
2 קופסאות גבינה לבנה 5% (500 גרם לקופסה) |
2 גביעי גיל |
2 גביעי אשל |
3 מלפפונים מקולפים |
1 בצל בינוני |
נענע יבשה |
מלח |
שמן זית |
אופן ההכנה |
- קוצצים את המלפפונים והבצל בפומפיה ומערבבים עם הגבינה הגיל והאשל.
- מוסיפים מלח לפי הטעם, מפוררים עלים בודדים של נענע יבשה ומוסיפים 3 כפות של שמן זית.
- מי שלא שומר דיאטה אפשר להוסיף קרוטונים בשלב האכילה של הסלט.
בתאבון
| חזרה | | |