|
|
|
|
פשטידת בטטה
/ קובי בר, מתוך הספר "פשטידל"
1400 קלוריות
|
חומרים
|
6 בטטות בינוניות, קלופות וחתוכות לקוביות |
2 כוסות מים |
2 ביצים טרופות |
1 גביע גבינת קוטג' 1/2% שומן |
50 גרם גבינה מלוחה |
1/2 כוס שמיר טרי, קצוץ דק |
1/4 כפית פלפל שחור |
1/4 כפית פלפלת חריפה |
מלח |
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ |
מרגרינה לשימון התבנית |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הבטטות במים, על אש קטנה, עד שיתרככו. מסננים, מועכים למחית ומחזירים אל הסיר.
- מוסיפים את הביצים וטורפים יחד במזלג
- טורפים יחד את הגבינות, השמיר והתבלינים ובוחשים אל תערובת הבטטות.
- מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.
| חזרה | | |