שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת תפוחי אדמה ושומר / קובי בר, מתוך "פשטידל"


חומרים
4 ראשי שומר בינוניים, חצויים
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
2 כוסות מים
2 ביצים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
3 כפות כוסברה טרייה, קצוצה דק
1 כף שמן
2 כפות אבקת מרק
1/4 כפית טימין
1/4 כפית פלפל שחור
מלח
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
  1. מבשלים את השומר ותפוחי האדמה במים עד שיתרככו. מסננים ומועכים מעט. שמים בקערה גדולה
  2. מוסיפים את יתרת החומרים ובוחשים לתערובת אחידה.
  3. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת, משטחים לשכבה אחידה ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.


חזרה