|
|
|
|
פשטידת תפוחי אדמה ושומר
/ קובי בר, מתוך "פשטידל"
|
חומרים
|
4 ראשי שומר בינוניים, חצויים |
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים |
2 כוסות מים |
2 ביצים |
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק |
3 כפות כוסברה טרייה, קצוצה דק |
1 כף שמן |
2 כפות אבקת מרק |
1/4 כפית טימין |
1/4 כפית פלפל שחור |
מלח |
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ |
מרגרינה לשימון התבנית |
אופן ההכנה |
- מבשלים את השומר ותפוחי האדמה במים עד שיתרככו. מסננים ומועכים מעט. שמים בקערה גדולה
- מוסיפים את יתרת החומרים ובוחשים לתערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לתבנית משומנת, משטחים לשכבה אחידה ואופים כ-45 דקות בחום בינוני.
| חזרה | | |