שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט קליפורניה / אלונה שרת ועדי למפרט, מתוך הספר "חפוז"


חומרים
2 פרוסות אננס חתוכות לקוביות
1 תפוז חתוך לקוביות
1 תפוח עץ פרוס
1/2 מלון קטן חתוך לקוביות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
2-3 עלי חסה עגולה קרועים לחתיכות גדולות
3 כפות שמנת מתוקה
מיץ מ - 1/2 לימון
3 כפות מיונז
כמה אגוזי פקאן (או אגוזי מלך)
אופן ההכנה
  1. מערבבים את הפירות והירקות בקערה ויוצקים עליהם את השמנת המתוקה.
  2. מערבבים את המיונז ואת מיץ הלימון ויוצקים על הסלט.
  3. מקשטים באגוזים ומגישים.




חזרה