|
חומרים
|
2 פרוסות אננס חתוכות לקוביות |
1 תפוז חתוך לקוביות |
1 תפוח עץ פרוס |
1/2 מלון קטן חתוך לקוביות |
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות |
1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות |
2-3 עלי חסה עגולה קרועים לחתיכות גדולות |
3 כפות שמנת מתוקה |
מיץ מ - 1/2 לימון |
3 כפות מיונז |
כמה אגוזי פקאן (או אגוזי מלך) |
אופן ההכנה |
- מערבבים את הפירות והירקות בקערה ויוצקים עליהם את השמנת המתוקה.
- מערבבים את המיונז ואת מיץ הלימון ויוצקים על הסלט.
- מקשטים באגוזים ומגישים.
|
חזרה |