|
|
|
|
כיסוני פטריות
/ שגיא קופר
|
חומרים
|
1/2 כפית מלח |
3/4 כוס מים קרים |
ביצה טרופה |
2.5 כוסות קמח |
למלית: |
פטריות מבושלות במרק ירקות, עוף או בשר, קצוצות |
בצל בינוני קצוץ |
1/2 כוס פירורי לחם |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מחממים שמן במחבת ומזהיבים מעט את הבצל. מוסיפים את פרורי הלחם ומשחימים גם אותם. מורידים מהאש, מערבבים פנימה את הפטריות ומתקנים את התיבול.
- מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק ומרדדים על משטח מקומח.
- חותכים לריבועים של 10 ס"מ בערך ומניחים כפית של מלית במרכז כל אחד. מקפלים למשולש ומהדקים את השוליים, ואז מקפלים שוב את המשולש לכיסון ומהדקים.
- מרתיחים הרבה מים בסיר, זורקים פנימה את הכיסונים ל-10 דקות עד שהם צפים למעלה. אפשר לטגן אחר כך עם מעט בצל, אם מתעקשים, ולהגיש
| חזרה | | |