שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כיסוני פטריות / שגיא קופר


חומרים
1/2 כפית מלח
3/4 כוס מים קרים
ביצה טרופה
2.5 כוסות קמח
למלית:
פטריות מבושלות במרק ירקות, עוף או בשר, קצוצות
בצל בינוני קצוץ
1/2 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מחממים שמן במחבת ומזהיבים מעט את הבצל. מוסיפים את פרורי הלחם ומשחימים גם אותם. מורידים מהאש, מערבבים פנימה את הפטריות ומתקנים את התיבול.
  2. מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק ומרדדים על משטח מקומח.
  3. חותכים לריבועים של 10 ס"מ בערך ומניחים כפית של מלית במרכז כל אחד. מקפלים למשולש ומהדקים את השוליים, ואז מקפלים שוב את המשולש לכיסון ומהדקים.
  4. מרתיחים הרבה מים בסיר, זורקים פנימה את הכיסונים ל-10 דקות עד שהם צפים למעלה. אפשר לטגן אחר כך עם מעט בצל, אם מתעקשים, ולהגיש

חזרה