שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות פרג / שגיא קופר


חומרים
200 גרם חמאה
1 כוס אבקת סוכר
2 חלמונים
3 כפות שמנת חמוצה
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
ביצה
3 כפות פרג טרי טחון
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל החומרים ולשים לבצק חלק. מקררים כרבע שעה, מכוסה.
  2. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
  3. קורצים עוגיות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות צלזיוס, כעשר דקות או עד שהשוליים משחימים.


חזרה