|
|
|
|
עוגיות פרג
/ שגיא קופר
|
חומרים
|
200 גרם חמאה |
1 כוס אבקת סוכר |
2 חלמונים |
3 כפות שמנת חמוצה |
2 כוסות קמח |
2 כפיות אבקת אפיה |
ביצה |
3 כפות פרג טרי טחון |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל החומרים ולשים לבצק חלק. מקררים כרבע שעה, מכוסה.
- מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
- קורצים עוגיות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות צלזיוס, כעשר דקות או עד שהשוליים משחימים.
| חזרה | | |