שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לביבות תפוחי אדמה / שגיא קופר


חומרים
6 תפוחי אדמה בינוניים מגוררים
בצל בינוני מגורר
2 ביצים
1/2 כפית מלח
פלפל
4 כפות קמח
כפית פטרוזיליה קצוצה
שתי כפות שמן
אופן ההכנה
  1. אחרי גרור תפוחי האדמה נותנים להם להוציא מים ואז מערבבים אותם עם הבצל, הביצים ויתר המרכיבים מלבד השמן.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים בכל פעם שלוש לביבות בכמות של כף בערך מהבלילה ללביבה.
  3. משטחים מעט והופכים כאשר צד אחד השחים.


חזרה