|
|
|
|
לביבות תפוחי אדמה
/ שגיא קופר
|
חומרים
|
6 תפוחי אדמה בינוניים מגוררים |
בצל בינוני מגורר |
2 ביצים |
1/2 כפית מלח |
פלפל |
4 כפות קמח |
כפית פטרוזיליה קצוצה |
שתי כפות שמן |
אופן ההכנה |
- אחרי גרור תפוחי האדמה נותנים להם להוציא מים ואז מערבבים אותם עם הבצל, הביצים ויתר המרכיבים מלבד השמן.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים בכל פעם שלוש לביבות בכמות של כף בערך מהבלילה ללביבה.
- משטחים מעט והופכים כאשר צד אחד השחים.
| חזרה | | |