שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ליקר ביצים / שגיא קופר


חומרים
6 ביצים
חבילה סוכר וניל
500 גרם סוכר
1/2 ליטר שמנת לקצפת
1/2 ליטר קוניאק או ברנדי
אופן ההכנה
  1. מערבבים עם מיקסר, על מהירות גבוהה, את הביצים, הוניל והסוכר עד שהתערובת מבהירה. מורידים למהירות בינונית ומוסיפים את השמנת והקוניאק.
  2. מעבירים לבקבוקים מתאימים (בעלי צואר עבה יחסית) ומניחים לנוח שבועיים לפחות במקרר.


חזרה