שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טראפלס שוקולד שמיימיים / יונית


חומרים
4 חבילות שוקולד מריר (100 גרם)
1 חבילת שמנת מתוקה עמידה להקצפה
2-3 כפיות ליקר או וודקה (אפשר יותר)
קקאו
אופן ההכנה
  1. שוברים את השוקולד לקוביות בקערה עמידה לחום
  2. חממים את השמנת כמעט עד רתיחה, שניות לפני שהיא רותחת מוזגים אותה מעל לשוקולד.
  3. מערבבים טוב טוב עד שמתקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את הליקר/וודקה
  4. שמים למקרר למס' שעות טובות (לפחות שעתיים, אפשר גם במקפיא)
  5. שמים קקאו בקערה שטוחה, עם 2 כפיות מוציאים כל פעם "עיגול" (יותר כמו חללית מהחלל החיצון...) של שוקולד, מסובבים אותו בקקאו, ומניחים על צלחת בצד.
  6. את כל החתיכות המוכנות מכניסים למקרר, ומוציאים לפני ההגשה !
  7. הערות: אם הטראפלס יוצאים ממש "כבדים" (כאילו נכנסה אינפוזיה של שוקולד לוריד), אז בפעם הבאה שימו יותר ליקר.
  8. ככל ששמים יותר ליקר, התערובת "נמסה" מחוץ למקרר יותר מהר, אז לא להגזים, הא?



חזרה