שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק יוגורט קר ומרענן לקיץ / שלום אופיר


חומרים (4 מנות)
2 ריוויון או 4 יוגורט רגיל
4 מלפפונים
קרח כתוש או קוביות קרח
מלח אפשרי
חופן ריחן או בזיליקום או נענע או צימוקים
סומק
זעתר
נענע
אופן ההכנה
  1. יוצקים את היוגורטים לקערה גדולה מפמפמים את המלפפונים בפומפיה מערבבים ניתן למהול במי קרח / קרח בכדי להגיע לסמיכות דלילה יותר.
  2. שמים את האפשרי לפי הטעם.
  3. מגישים עם טוסטים / חמאה / וגבינות מלוחות

חזרה