|
|
|
|
כעכים מתוקים
/ מרים
|
חומרים
|
6 ביצים |
1.5 כוס סוכר |
1.5 כוס שמן |
6 סוכר וניל |
4 אבקת אפיה |
קליפת תפוז מגוררת או קליפת לימון מגורד |
קמח לפי הצורך |
אופן ההכנה |
- בקערה מערבבים חמש כוסות קמח עם האבקת אפיה.
- בקערה שניה מערבבים סוכר, שמן, בצים, סוכר וניל וקליפת תפוז/לימון.
- מוסיפים את הקמח לקערה עם הנוזלים ולשים להוסיף קמח במידת הצורך.
- לחלק את הבצק לשמונה חלקים, ליצור גליל מכל חלק, את הגליל לחלק לכמה חלקים שאפשר כדי ליצור טבעות לא גדולות.
- לאפות בחום בינוני עד אשר יצהיבו ישחימו.
| חזרה | | |