שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אומלט מנגולד וגרגירי חומוס / עליזה לוי


חומרים (4 מנות)
1.5 חבילה מנגולד
1 בצל
1/2 כוס גרגירי חומוס
4 ביצים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מקצצים את הבצל , מטגנים במחבת עם שמן עד לזיגוג הבצל (לא להשחים).
  2. מקצצים את עלי המנגולד השטופים היטב וסחוטים , מכניסים לקערה ומוסיפים חצי כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר מקופסה), מוסיפים את המנגולד והחומוס למחבת עם הבצל .
  3. טורפים את הביצים במזלג ושופכים מעל התערובת, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומטגנים 2 דקות בכל צד.

חזרה