|
|
|
|
אומלט מנגולד וגרגירי חומוס
/ עליזה לוי
|
חומרים (4 מנות)
|
1.5 חבילה מנגולד |
1 בצל |
1/2 כוס גרגירי חומוס |
4 ביצים |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מקצצים את הבצל , מטגנים במחבת עם שמן עד לזיגוג הבצל (לא להשחים).
- מקצצים את עלי המנגולד השטופים היטב וסחוטים , מכניסים לקערה ומוסיפים חצי כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר מקופסה), מוסיפים את המנגולד והחומוס למחבת עם הבצל .
- טורפים את הביצים במזלג ושופכים מעל התערובת, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומטגנים 2 דקות בכל צד.
| חזרה | | |