|
|
|
|
קציצות דגים בניחוח אסייתי
/ ליאת
|
חומרים (8 מנות)
|
1 שקית פילה דג קפוא (כ-800 גר ) |
1 קופסאת חלב קוקוס |
2 בצלים |
2 שיני שום |
1 ראש פטרוזיליה |
פירורי לחם |
2 ביצים |
מלח לפי הטעם |
פלפל לפי הטעם |
כף שטוחה סוכר חום |
אבקת צ'ילי לפי הטעם |
1 כפית גדושה כורכום |
ג'ינג'ר מגורר לפי הטעם |
1/2 כפית תערובת 5 תבלינים (תערובת סינית) |
אופן ההכנה |
- טוחנים את הדג במיג'ימיקס מוסיפים 1 בצל, את הפטרוזיליה, והשום.
- שמים בקערה ומסיפים את הביצים מערבבים ומוסיפים את פרורי הלחם.
- צורים כדורים קטנים ומטגנים קלות בשמן.
- לוקחים סיר עמו' מטגנים את הבצל עד שמשחים קלות מוסיפים את חלב הקוקוס ושאר התבלינים מביאים לרתיחה קלה ומוסיפים את כדורי הקציצות לתוך הסיר לעוד כ-15 דקות על אש קטנה.
מתאים מאוד לאכול עם אורז, אטריות שעועית, אטריות אודון או ביצים.
מי שאוהב חריף להגדיל כמות הצי'לי יוצא מדהים!!!
| חזרה | | |