שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות דגים בניחוח אסייתי / ליאת


חומרים (8 מנות)
1 שקית פילה דג קפוא (כ-800 גר )
1 קופסאת חלב קוקוס
2 בצלים
2 שיני שום
1 ראש פטרוזיליה
פירורי לחם
2 ביצים
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
כף שטוחה סוכר חום
אבקת צ'ילי לפי הטעם
1 כפית גדושה כורכום
ג'ינג'ר מגורר לפי הטעם
1/2 כפית תערובת 5 תבלינים (תערובת סינית)
אופן ההכנה
  1. טוחנים את הדג במיג'ימיקס מוסיפים 1 בצל, את הפטרוזיליה, והשום.
  2. שמים בקערה ומסיפים את הביצים מערבבים ומוסיפים את פרורי הלחם.
  3. צורים כדורים קטנים ומטגנים קלות בשמן.
  4. לוקחים סיר עמו' מטגנים את הבצל עד שמשחים קלות מוסיפים את חלב הקוקוס ושאר התבלינים מביאים לרתיחה קלה ומוסיפים את כדורי הקציצות לתוך הסיר לעוד כ-15 דקות על אש קטנה.

מתאים מאוד לאכול עם אורז, אטריות שעועית, אטריות אודון או ביצים.

מי שאוהב חריף להגדיל כמות הצי'לי
יוצא מדהים!!!



חזרה