|
|
|
|
מולים ושרימפסים ביין לבן
/ השף מנחם כץ ממסעדת "ארטישוק"
|
חומרים
|
3 ק"ג מולים שחורים טריים |
1 ק"ג שרימפס |
2 בקבוקי יין לבן |
1 ליטר חלב קוקוס |
300 גרם חמאה |
1 צרור טרגון |
1 צרור טימין |
10 עלי דפנה |
10 גרגירי פלפל אנגלי |
כף מלח ים |
אופן ההכנה |
- מרתיחים את היין הלבן עם חלב הקוקוס, מוסיפים את עשבי התיבול, מבשלים יחד 7 דקות.
- מסננים ומוסיפים פנימה את המולים והשרימפס למשך דקה ומסננים.
| חזרה | | |