שלח להדפסה  
פירות ים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מולים ושרימפסים ביין לבן / השף מנחם כץ ממסעדת "ארטישוק"


חומרים
3 ק"ג מולים שחורים טריים
1 ק"ג שרימפס
2 בקבוקי יין לבן
1 ליטר חלב קוקוס
300 גרם חמאה
1 צרור טרגון
1 צרור טימין
10 עלי דפנה
10 גרגירי פלפל אנגלי
כף מלח ים
אופן ההכנה
  1. מרתיחים את היין הלבן עם חלב הקוקוס, מוסיפים את עשבי התיבול, מבשלים יחד 7 דקות.
  2. מסננים ומוסיפים פנימה את המולים והשרימפס למשך דקה ומסננים.


חזרה