שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גלילת עוף במילוי לבבות עוף / השף עודד עוז ממסעדת "כחול"


חומרים (4 מנות)
2 חזות עוף חצויים
בצל גדול
400 גרם לבבות עוף
פסטו בזיליקום
אופן ההכנה
משטחים את החזות היטב. מטגנים בצל לצבע זהוב, מוסיפים את הלבבות ומטגנים מספר דקות. מצננים. מניחים את החזות על משטח העבודה ומורחים בפסטו בזיליקום או כל פסטו אחר. שמים לבבות ובצל ומגלגלים היטב וסוגרים עם שיפוד. מזהיבים במחבת ומעבירים לתנור ל- 10 דקות ב- 180 מעלות צלזיוס.


חזרה