שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סביצ'ה של עגבניות, אבטיח וגבינת פטה / ניצן רז


חומרים (6 מנות)
6 עגבניות בשלות, מכל הסוגים והגדלים
1/4 אבטיח בשל, חתוך לקוביות בינוניות
200 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות בינוניות
1 בצל סגול פרוס לרצועות
1 פלפל אדום חריף חתוך לרצועות דקות
2 כפות צנוברים קלויים
מלח גס
2 כפות עלי סלרי
2 כפות עלי כוסברה
למשרה:
1 כוס מיץ יוזו (מיץ יפני מפרי שטעמו בין לימון לקלמנטינה) או מיץ לימון טרי
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס מיץ אשכוליות
3 כפות שמן זית
6 כפיות רוטב סויה
1 כפית שורש ג'ינג'ר כתוש
1 כפית שום כתוש
4 כפיות סוכר
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית רוטב צ'ילי חריף
אופן ההכנה
  1. המשרה: מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
  2. חותכים את העגבניות במגוון סוגי חיתוך ובגדלים שונים ושורים במשרה חמש דקות.
  3. מסדרים את העגבניות על צלחות שטוחות ומוסיפים את האבטיח, הגבינה, הבצל, הפלפל והצנוברים. יוצקים מעט מהמשרה, מפזרים מלח ואת העשבים ומגישים מיד.




חזרה