|
|
|
|
סביצ'ה של עגבניות, אבטיח וגבינת פטה
/ ניצן רז
|
חומרים (6 מנות)
|
6 עגבניות בשלות, מכל הסוגים והגדלים |
1/4 אבטיח בשל, חתוך לקוביות בינוניות |
200 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות בינוניות |
1 בצל סגול פרוס לרצועות |
1 פלפל אדום חריף חתוך לרצועות דקות |
2 כפות צנוברים קלויים |
מלח גס |
2 כפות עלי סלרי |
2 כפות עלי כוסברה |
למשרה: |
1 כוס מיץ יוזו (מיץ יפני מפרי שטעמו בין לימון לקלמנטינה) או מיץ לימון טרי |
1/2 כוס מיץ תפוזים |
1/4 כוס מיץ אשכוליות |
3 כפות שמן זית |
6 כפיות רוטב סויה |
1 כפית שורש ג'ינג'ר כתוש |
1 כפית שום כתוש |
4 כפיות סוכר |
1 כפית פלפל שחור גרוס |
1 כפית רוטב צ'ילי חריף |
אופן ההכנה |
- המשרה: מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
- חותכים את העגבניות במגוון סוגי חיתוך ובגדלים שונים ושורים במשרה חמש דקות.
- מסדרים את העגבניות על צלחות שטוחות ומוסיפים את האבטיח, הגבינה, הבצל, הפלפל והצנוברים. יוצקים מעט מהמשרה, מפזרים מלח ואת העשבים ומגישים מיד.
| חזרה | | |